Troela’s IJs Schep Agenda – Uit in Cuijk Troela’s IJs – Live Locatie
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KW1C Foodtour Cuijk 2023

4 juni 2023 @ 12:00 - 17:00

Troela's ijs Troela's IJs - Regionale Schepijs Land van Cuijk Elke dag een feestje met Troela's IJs.

Op zondag 4 juni 2023, van 12:00 tot 17:00 uur, wordt dit jaar door de studenten van het Koning Willem I College te Cuijk weer een Food & Hospitality evenement georganiseerd als afstudeerproject in samenwerking met ruim 40 (centrum)ondernemers van Cuijk; de KW1C FoodTour Cuijk. Een stempelkaart met bijbehorende kleur looproute is de basis voor dit evenement.

U kunt online uw ticket bestellen zodat u zeker bent van deelname. Mis deze jaarlijkse culinaire wandeling door Cuijk niet en bestel uw kaarten tijdig !

Door het grote aantal deelnemende bedrijven zijn er diverse routes die u kunt volgen. Welke route u wilt volgen bepaalt u zelf. Routes worden aangegeven met een kleur. Iedere route kent ca. 10 kleine gerechten.

Op social media (https://www.facebook.com/foodtourcuijk) worden de routes aangekondigd. Tijdens de dag zelf staan bij de entree de routes ook aangegeven.

Op vertoon van uw aankoopbewijs ontvangt u uw stempelkaart van uw route naar keuze en kunt u van start. De deelnemende bedrijven hebben hun locatie gemarkeerd met ballonnen in uw kleur stempelkaart.

Voor slechts €13 kunt u genieten van een heerlijk culinair evenement met gerechtjes van verschillende bedrijven en entertainment gedurende de hele wandelroute.

Is het u niet meer gelukt om aan kaarten te komen van dit uitverkochte evenement, bij ons kan je ook gewoon een ijsje komen kopen, we zijn te vinden tegenover Café Toebes.

Troela's ijs Troela's IJs - Regionale Schepijs Land van Cuijk Elke dag een feestje met Troela's IJs.Gegevens

Datum:
4 juni 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://cuijk.nu/foodtour/

Organisator

Koning Willem 1 College
Telefoon
+31880170000
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Foodtour 2023
Grotestraat 25
Cuijk, 5431 DG Netherlands
+ Google Maps
Scroll naar boven